Té orgánico Essiac

Antioxidante natural para el tratamiento complementario del cáncer
y
otros casos de inmunidad debilitada.

Român

Ceai Essiac: cură naturală pentru cancer

INDICE

Ce este ceaiul Essiac?

Ceaiul Essiac este compus din plante cum ar fi:rădăcina de brusture, rubabura, măcieș indian, coaja de ulm american.

Proprietățile principale ale acestei combinații sânt :depurative, antioxidante regenerative si din aceasta Cuza este o metoda naturala si eficace pentru tratamentul de cancer, diabet, Sida,boli degenerativa y o buna curtenie fizica in general.

Istorie

Ceaiul Essiac este un amestec de mai multe plante medicinale care au fost primite de o pacienta de la un chaman din tribul Ojibway din Canada. Aceasta pacienta i-a povestit totul infirmierei RENE CASSIE care o tratase cu medicul cu care lucra de cancer de piept fara nici un rezultat însa. Infirmiera l-a căutat, iar el i-a dezvăluit secretul ceaiului fapt ce a făcut-o sa încerce ceaiul pe mai mulți pacienți bolnavi de cancer care au început sa se vindeca rapid. Acest ceai a fost botezat după prenumele inversat al infirmierei Essiac

In 1922 Rene a abandonat spitalul in care lucra si s-a mutat in Ontario Canada unde a început sa distribuie produsul intre persoane bolnave de cancer Ceaiul a avut atâta exit incit in 1938 guvernul canadian a legalizat ceaiul pentru bolnavii de cancer.

De-a lungul anilor,in restul vieții sale a tratat a mii de persoane de cancer. Majoritatea dintre ei erau diagnosticați de doctorii lor si făcuseră diferite tratamente. Erau mii de documente cu cazuri de fiecare pacient si potrivit martorilor din aceea epoca multe persoane au ajuns sa se vindece chiar in cazuri foarte grave(unde de obicei persoana termina murind)familiile confirmau ca pacientul avuse o viața mai buna.

Viața acestei infirmare nu a fost chiar usoara.Chiar daca avea rezultate foarte bune cu persoanele pe care le trata,sistemul de sănătate si firmele relaționate cu sănătatea erau foarte reticente cu acest tratament.La sfirsit mu a putut lucra dacit cu bolnavi cu cancer terminal si niciodată nu cerea plata pentru ce făcea.

Toate documentele sale au fost arse de autoritate după moartea sa in 1978 si ceaiul sau a fost interzis in multe tari ( pentru lipsa de rigoare științifica)In alte tari au interzis planta rubarba(rumex acetosella)si la majoritatea editorilor li s-a cerut sa nu publice cârti pe aceasta tema.

Aceasta bibliografie nu este un caz excepțional, pentru ca știm ca guvernele sânt aliați la industria farmaceutica , cheltuia milioane in tratamentul pentru cancer, Sida si alte boli grave ce sânt foarte scumpe si de cele mai multe ori cu efecte secundare dar sânt incapabili de a interveni in studiul , imbunatatirea si distribuția remediilor naturale ce pot fi benefice pentru tarile lor.De ce?Pentru ca in general sănătatea nu este in mâinile lor.La nivel mondial , marile corporații sânt cele care hotărăsc ce este stintific si sigur pentru sănătate si ce nu. In general interesul nu este pentru a vindeca bolnavii, ci ca ei ii supun la tratamente scumpe ce doar aceste mari firme de sănătate le pot oferi sistemelor de sanatate publica. Tot ce e ieftin ,eficace si ce nu e de interesul lor trebuie sa dispară.

In ziua de azi exista foarte multa informație reala si dovedita de aceasta situație, cum ar fi de exemplu cartea doctorei GhislaineLanctot ,, Mafia medicinala´´si e foarte important sa se știe in lumea întreaga, ca lumea sa aibă opțiunea de a alege metoda de tratament natural adecvata pentru sănătatea sa.

Din acest motiv am creat acest web pentru a transmite voluntar si fara beneficii acest product ce consideram ca este o soluție naturala pentru multe boli si la fel un mod de prevenire si de-a elimina toxine din corp.

 

Formula ceaiului Essiac

Compoziția de baza a ceaiului este de rădăcina de brusture (Arctium Lappa), rubarbura (Rumex Acetosella), măcieș indian (Rheum officinale) si coaja interna de Ulm american (Ulmus fulva).

Problema este ca in marea majoritate a tarilor nu se afla aceste plante si acest lucru a făcut ca in multe locuri sa fie înlocuite cu alte varietati apropiate dar nu la fel de utile .La fel Rene si-a dat si ea seama ca ceaiul Essiac este un remediu ce previne multe boli si ca este un foarte bun stimulator in sistemul imunilogic.Foarte important este ca acest remediu era bine tolerat de pacienti.Chiar daca Rene potrivea dozele fiecărui pacient pare ca mai normal era sa se ia câte 2 linguri de ceai de 3 ori pe zi.

Rădăcina de brusture (Arctium lappa)

Rădăcina de brusture curata sângele si sistemul limfatic.Contine insulina care consolidează organele vitale cum ar fi pancreasul si splina. Reduce mucozitatea si evita sa se formeze calculi biliari si renali, conține multa vitamina ,A, si seleniu care ajuta la eliminarea radicalilor liberi si cu conținutul in crom ajuta la reglarea nivelelor de zahar in sânge. Conține insulina(importanta pentru metabolismul de hidratați de carbon) uleiuri esențiale vitamine si o mare varietate de minerale, vitamina A si seleniu ce ajuta la eliminarea agenților  radicali. Este considerat  ca forța si nutriție.

Rubarbă (Rheum officinale)

In cantitati mici aceasta planta este un laxante  ușor si  inabusa acțiunea bacteriilor ce provoacă boli cum ar fi candidoza in intestine. Ajuta  la reducerea febrei si inflamatiilor.Studii realizate au demonstrat ca rădăcina de macies are proprietatea de antibiotic si antitumorale.Radacina ei groasa când se scoate este bogata in fier si se poate  folosi si intern si extern. In cantitati mici  aceasta rădăcina este un excelent laxante ce purifica corpul si in special ficatul de toxine. curata corpul, in special ficatul de toxine si impuritati. ajuta contra acizilor produși prin indigestie. Acidul malic ce îl conține planta oxigeneaza toate pârtile corpului in procesul de vindecare. Prin prezenta de rhein in rădăcina ei.

Coaja de ulm american (Ulmus fulva)

Principalul component este  o substanța vâscoasa ce ajuta corpul sa se curate de deșeurile toxice. Ajuta a hrăni si restaura plasma din sânge si limfa din sistemul limfatic .Imbunatateste flora intestinala si calmează asma.Ajuta a alina acizii de la digestie si enzemele.Aeasta specie de arbor din America de nord care se utilizează foarte mult in medicina populara si ce conține o mare cantitate de substanța vâscoasa  si tanin ce este un remediu mai cunoscut din lume la care i se atribuie o  calitatea de a dizolva depozite de mucoasa in țesuturi si  glande nervoase. Interiorul cojii de ulm este bogat in calciu,magneziu si vitaminele  A, B, C, K .Alimentează si alina organe, țesuturi si membrane mucoase.

Măcieș Indian (Rumex acetosella)

Maciesul indian  alina ulcerul intern si aplicat pe piele ajuta a vindeca probleme cum ar fi enzime si psoriazis. Cum este bogat in vitamine si oligoelementos minerale hrănește sistemul glandular.Contine siliciu un element necesar pentru  nervi .Maciesul indian  curata sângele si Imbunatateste funcțiile hepatice si intestinale si are una certa funcție  laxanta .De mult este destul de cunoscut  si apreciat ca si antiscoburtic pentru marele conținut de vitamina C.Alte funcții de reținut sânt antianemic, mineralizant, mucolitic, descongestionant de la piele  si simulare de aparere organica.


Beneficii

In ultimul timp s-au scris numeroase cârti si documentale despre Essiac si toți autorii raportează ca acest remediu este bun pentru:

1-Previne crearea si depunerea adipoasa in pereții asteriilor, in inima, rinichi si ficat (colesterol, tensiune mare si ingrasare)

2-Reguleaza nivelele de colesterol, caci transforma zaharul si grăsimile in energie (colesterol , diabet)

3-Distruje paraziții din tubul digestiv si din corp ( constipație, boli contagioase)

4-Elimina efectele de aluminiu, plumb si înveninarea prin mercur (dezintoxica si purifica

5-Intareste si tonifica mușchii, organele si țesuturile

6-Intareste si flexibilizează oasele, ligamentele de legătura, plaminii si membranele pentru a fi mai rezistente la stres si ravagiile lor (osteoporosis, artrita, asma, oboseala si flexibilitate)

7-Hraneste si estimuleaza creierul si sistemul nervos (alzheimer,  parkinson , lipsa de memorie si de somn)

8-Declanseaza absorbirea de fluide in țesuturi (endemas , inflamații, slaba circulație)

9-Impiedica acumularea , toxinelor in grăsime limfa, măduva osoasa, vezica si intestinelor (toxine, metale, si rezidiuri de organismul nostru)

10-Neutralizeaza acizii, absoarbe si elimina toxinele din intestine (dezintoxicare, ulcer)

11-Curata canalele respiratorii dizolvând si eliminând mucoasa (gripa, faringite , anghina)

12-Curata ficatul de incarcatura toxica, transformând toxinele grase in substanțe solubile in apa si in acest fel ajutata eliminarea lor mai ușor prin rinichi (curtenie hepatica,viața sănătoasa)

13-Ajuta ficatul la producerea de lecitina, care face parte de teaca mielina, o lipoproteina de culoare alba ce învelește fibrele nervoase (alzheimer, boli nervoase sau mintale)

14-Reduce si elimina depozite de metal trecute in țesuturi(in special cele legate de articulații) ca sa reducă rigiditatea si inflamarea (artrita,artroza,guta)

15-Ajuta la funcționarea pancreasului si ajuta la formarea insulinei (diabet)

16-Purifica sângele (sănătate si fericire)

17-Creste producerea de celule roșii si previne ruperea lor (anemia)

18-Creste capacitatea corpului de a utiliza oxigenul prin intermediul căruia creste nivalul de oxigenare s sistemului  celular (antioxidant si întinerire)

19-Mentine si regulează echilibrul intre potasiu si sodiu din corp, hrănește si curata celulele (limpezește mintea,concentrația, inteligenta)

20-Schimba substanța veninoasa de calciu si potasiu in substanțe inofensive, facondu-le solubile in urinaRegleaza cantitatea de de acid oxalic distribuit rinichilor in acest fel reducinduse riscul de formare de pietre si nisip la rinichi(colici renali)

21-Protejeaza contra toxinelor ce intra din crier (greutate, atrudimento)

22-Protejeaza corpul de radiații si raze X.

23-Calmeaza durerile, aumenteaza pofta de mincare, aporta mai  multa energie si senzație de bine (dureri, cancer)

24-Accelereaza vindecarea rănilor si regenerează partea bolnava (tromboze)

25-Creste producerea de anticorpi cum ar fi limfocite si celule T in glande timus,apărarea sistemului nostru  imunitar (Sida)

26-Inhiba si distruge chisturi benigne si tumori (cancer).

 

CUMPĂRA

Trimite un mesaj pentru [email protected] cu:
- Numele dvs. complet
- adresa completă
- Numărul de saci (15 Eur / 100g sac.)
- Tipul de livrare (normal sau urgent)
- telefon de contact
- Vrei să vindece boli

si va vom raspunde imediat.

 

Avertisment

Essiac nu este un medicament nici o pastila împotriva orcarei boli,dar combinația din componentele lui conțin efecte diuretice si laxante (dezinfectante si purifiante) așa ca e convenabil sa le iei sub supravegherea medicului sau terapeutului.

 

Consejos saludables

 

Testimonios

Recibe actualizaciones

Visitas

Compartelo en Facebook

Share on Facebook

Fotos